Адміністративно-територіальний устрій обговорили у Чернівцях

30.11.2019 09:46   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

В будинку з левами відбулось засідання міжвідомчої обласної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Чернівецької області.

На вимогу Кабінету Міністрів України обговорено питання завершення роботи із розроблення проєкту змін до перспективного плану формування територій громад області, передбачивши охоплення ними 100 відсотків території Чернівецької області, з урахуванням Методики формування спроможних територіальних громад.

Голова облдержадміністрації Сергій Осачук подякував всім учасникам цього складного і надважливого процесу, котрі впродовж останніх років займаються процесами децентралізації - формуванням збалансованого перспективного плану Чернівецької області, який відповідає бажанню людей та враховує думку громад.

«Цей шлях ініціював і продовжує здійснювати Уряд України. Наша з вами задача - гармоніювати процеси національного масштабу з нашою готовністю включитися в їхню реалізацію», - сказав у вступному слові голова облдержадміністрації.

Він також заявив про те, що єдиною запорукою динамічного розвитку нашої області є забезпечення повної законності і духу справедливості. Саме це стане базою для прийняття рішень.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews