Для буковинських школярів провели урок мужності

30.11.2019 20:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Старшокласники Чернівецької школи №24 зустрілись з військовими, ветеранами та волонтерами під час уроку мужності.

Учні відвідали Музей учасників АТО, створений громадською організацією «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців» у 2014 році, який розповідає про героїчну участь буковинців у сучасній війні.

У музеї постійно проводяться патріотичні заходи та за час його існування тут побували учні майже всіх буковинських шкіл. Розповіді ветеранів про війну та військову справу, фронтові пісні, можливість потримати в руках макети зброї – все відбулося, аби діти мали розуміння, чим живе країна і якою ціною здобувається мир. Військові зокрема наголосили на важливості підтримки земляків та подякували за учнівські листи, вітання й подарунки, які отримували на Сході.

Про службу в Збройних Силах України, як прояв патріотизму та, разом з тим, престижну професію розповіли юнакам та дівчатам представники військового комісаріату, які закликали обрати на майбутнє військову справу.

За матеріалами ЧОДА
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews