В Івано-Франківську відбудеться Земельний форум

02.12.2019 22:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

12 грудня 2019 року Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України в м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21 (актовий зал облдержадміністрації, 1 поверх) заплановано проведення Земельного форуму.

У рамках заходу відбудеться обговорення питань земельної реформи (обігу земель сільськогосподарського призначення) за участю керівників структурних підрозділів агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, голів сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад, керівників агропромислових підприємств, фермерських господарств та приватних землевласників.

Початок о15:00 год.

З питань участі у Форумі звертатись до Департаменту агропромислового розвитку Чернівецької облдержадміністрації.

Для участі у заході необхідно надати Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації до 10:00 год.  05.12.2019 р. наступну інформацію: прізвище, ім’я, та по-батькові, займану посаду, мобільний телефон.

 Організаційні питання поїздки  буде повідомлено додатково.

 Інформацію просимо надавати на адресу: e-mail: apk@bukoda.gov.ua.

Телефон для довідок: (0372) 553580 

За матеріалами ЧОДА

 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews