У Рівному сімейний дебошир напав на поліцейського

Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Екіпаж патрульної поліції учора, другого грудня, близько 18 години отримав виклик, що у будинку на вулиці Соборна чоловік гримає у двері квартири колишньої дружини. Під час припинення правопорушення дебошир завдав тілесні ушкодження поліцейському.

Зловмисником виявився 36-річний рівнянин. За зовнішніми ознаками він був напідпитку,на зауваження патрульних не реагував і поводив себе агресивно, нецензурно лаючись. Коли інспектори підійшли до нього ближче, правопорушник вдарив 23-річного лейтенанта поліції в обличчя. У подальшому під час застосування спецзасобу — кайданок, житель Рівного різко викрутив руку, внаслідок чого патрульному поліцейському зламав палець.

За результатами медичного освідування36-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,20 проміле.

Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Як з’ясували правоохоронці, наразі триває також досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом нанесення затриманим тяжких тілесних ушкоджень за частиною 1 статті 121 КК України.

Лейтенанта поліції після надання необхідної медичної допомоги відпустили.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області