В медичних закладах Буковини працюватимуть пункти обігріву

04.12.2019 20:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У разі суттєвого похолодання в медичних закладах області працюватимуть пункти обігріву.

Відповідно до Наказу Департаменту охорони здоров”я від 6.09.19 № 695 “Про виконання заходів, спрямованих на запобігання випадків переохолодження в зимовий період 2019-2020 рр.”, з метою мінімізації негативних наслідків при можливому виникненні надзвичайних ситуацій на території Чернівецької області, пов’язаних з погодними умовами, та недопущення випадків переохолодження та летальних випадків на базі медичних закладів області розгорнуть пункти обігріву.

На випадок ускладнення погодних умов та значного зниження температури повітря у них зможуть зігрітись усі охочі, а також за необхідності отримати медичну допомогу.

Досвід облаштування пунктів обігріву для населення в лікувально-профілактичних закладах області неновий. Практика показує, що вони дозволяють запобігти важким наслідкам переохолодження та летальним випадкам.

Згідно з планом, розгортання пунктів обігріву на зимовий період 2019-2020 рр в разі зниження температури повітря передбачається в наступних медичних закладах області: повний перелік дивитися ТУТ.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews