Львівська школярка перемогла у Міжнародному конкурсі наукових проектів

04.12.2019 15:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

Учениця 11 класу НВК «Школа-садок «Софія» Яна Шкраба здобула перше місце на Міжнародному конкурсі наукових проектів у Мексиці «ExpoScience Mexico 2019».

Як повідомляє Львівська міська рада, в  «ExpoScience Mexico 2019» брали участь декілька латиноамериканських країн, а також Україна. У перший день захисту науково-дослідницьких робіт було виділено чотири години, щоб доступно і зрозуміло розказати про власне дослідження. В другий день — 2 години. Перемогу львів’янці вдалося здобути за дослідження про неологізми в іспанській мові, пише - WestNews.info.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/science/273475-lvivska-shkoliarka-peremohla-u-mizhnarodnomu-konkursi-naukovykh-proektiv
«ExpoScience Mexico 2019» брали участь декілька латиноамериканських країн, а також Україна.

У перший день захисту науково-дослідницьких робіт було виділено чотири години, щоб доступно і зрозуміло розказати про власне дослідження. В другий день — 2 години.

Перемогу львів’янці вдалося здобути за дослідження про неологізми в іспанській мові.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info