У школі майбутніх лідерів розпочали навчання буковинські школярі

05.12.2019 23:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Вчора, 4 грудня, у науковій бібліотеці ЧНУ ім. Юрія Федьковича за підтримки управління молоді та спорту обласної державної адміністрації та Інформаційного центру Європейського Союзу розпочалася школа майбутніх лідерів для дітей та молоді із сімей учасників ООС.

Участь у заході взяли учні старших класів з Путильського, Вижницького, Кіцманського та Заставнівського районів.

Метою заходу є відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості та активної позиції молоді.

У ході проведення семінару-тренінгу відбулася низка цікавих тренінгів, зокрема:

  • Всебічне та патріотичне самовиховання української молоді у ПЛАСТі. Спікер - Андрій Канак – представник Чернівецького осередку «ПЛАСТ».
  • Молодіжні центри. Можливості та перспективи розвитку громади. Спікер — Олександр Гуляєв – голова громадської організації «Центр молоді Чернівців».
  • Особистісний та суспільний розвиток молоді в Українській академії лідерства. Анна Чернецька – випускниця Української академії лідерства. 
  • Тренінг з розвитку комунікативних умінь і навичок. Спікерка — Олеся Павлюк — викладач кафедри психології та соціології Буковинського державного медичного університету.

По завершенні семінарі-тренінгу його учасниці отримала на згадку пам'ятні сувеніри.

 
За матеріалами ЧОДА

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews