Заступницю Клесівського селищного голови відзначили у Києві

07.12.2019 11:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: gromadyrivne.blogspot.com

У Верховній Раді України відбувся захід з нагоди державного свята - Дня місцевого самоврядування.

Відкрив урочистості  Голова Верховної Ради Дмитро Разумков: «Саме від вас залежить життя наших громадян, важливо, щоб ви і ми це добре розуміли. Ми зі свого боку, як Верховна Рада, як народні депутати України, представники та голови комітетів, усіляко будемо допомагати вам у цьому напрямку. І перед нами з вами дуже , виклик цього та наступного року - це завершення децентралізації». 

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко, Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак.

На заході були присутні Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко, Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, директор Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Ігор Парасюк.

За клопотанням АМУ відзнаками Верховної Ради України та Голови Верховної Ради України було нагороджено посадових осіб органів місцевого самоврядування України, які внесли суттєвий вклад в розбудову і розвиток місцевого самоврядування в Україні. З Рівненської області Грамотою Верховної Ради України відзначили Коханевич Тетяну Михайлівну – заступницю Клесівського селищного  голови.
Рівненське регіональне відділення АМУ вітає з цією високою нагородою Тетяну Коханевич. Зичимо - наснаги у роботі, надійної підтримки, реалізації усіх амбітних планів щодо розвитку громади та життєвої рівноваги.

Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gromadyrivne.blogspot.com