Замах на вбивство: жителя Острожчини взяли під варту

13.12.2019 00:12   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Пенсіонер 11 грудня близько 00:30, розбивши вікно, вкинув три склеєні скетчем пляшки із легкозаймистою речовиною до оселі, де проживає його 62-річна односельчанка. На щастя, тієї ночі у будинку був син господині, який приїхав погостювати, тож вогонь швидко загасили. 

70-річного жителя села Межиріч одразу було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Як пояснив він поліцейським, раніше пенсіонер проживав разом із 62-річною жінкою. Однак стосунки не склалися, тому затаївши образу, вирішив спалити будинок, в який, начебто, вкладав гроші. 

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні замаху на вбивство двох осіб за частиною 2 статті 15, пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews