ГУ Держгеокадастру у Чернівецькій області систематизуватиме дані про земельні ділянки

16.12.2019 23:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На виконання Указу Президента України від 22.07.2019 №542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству» Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області проводить систематизацію інформації про земельні ділянки, право власності (користування), на які виникло до 01.01.2013 року й посвідчене державними актами (договорами оренди) та відомості, про які не внесені до Державного земельного кадастру.

У зв’язку із чим рекомендує власникам земельних ділянок приватної форми власності, органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам державної та комунальної форми власності, установам та організаціям здійснити організацію робіт з розробки відповідних документацій із землеустрою на такі земельні ділянки.

Якщо відомості про земельну ділянку не внесені до Державного земельного кадастру, то таку ділянку неможливо продати, подарувати, успадкувати, віддати в заставу, здійснити поділ або об’єднати, здати в оренду тощо.

Відомості про земельні ділянки, що містяться в Державному земельному кадастрі України, є відкритими та опубліковані в мережі інтернет на веб-сторінці Публічна кадастрова карта (https//newmap.land.gov.ua).

Для отримання більш детальної інформації щодо внесення відомостей про земельні ділянки до ДЗК пропонуємо звернутися до структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області за місцем розташування земельних ділянок. Адреси й телефони територіальних структурних підрозділів дивіться на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області за посиланням http://chernivetska.land.gov.ua/

За матеріалами ЧОДА

 
 

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews