У Тернополі зі школярами обговорили тему булінгу

18.12.2019 13:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тему булінгу обговорили в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді з нагоди Всеукраїнського тижня права. Участь у заході взяли учні школи №28. Фахівці Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Максим’юк та Оксана Тимчишин розповідали про булінг як явище, його види, кого можна вважати його жертвами, як відрізнити булінг від конфлікту та яка відповідальність передбачена законодавством України за цькування дітьми один одного. За словами Ірина Максим’юк та Оксана Тимчишин, ця тема актуальна у спілкуванні зі школярами, адже булінг дуже поширений у підлітковому середовищі. Учні активно долучилися до обговорення.

Оксана Тимчишин каже, завдання Всеукраїнського тижня права — сприяти формуванню правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищувати рівень знань громадян щодо гарантованих Конституцією і чинним законодавством їхніх прав у різних сферах життя.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews