З’явилася нова можливість для поповнення «Карти тернополянина»

26.12.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

Нещодавно з’явилася нова можливість для поповнення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина».

Зробити це можна завдяки мобільному оператору «Київстар» у додатку «Смарт-гроші». Це швидкий, зручний та безпечний спосіб оплати найпопулярніших послуг, за допомогою якого можна оплатити комунальні послуги, Інтернет та ТБ, штрафи, погасити кредити і ще багато іншого, прямо з мобільного телефону. А відтепер у будь-який час та в будь-якому місці – поповнити свій електронний квиток для безготівкової оплати за проїзд. Комісія при такому поповненні складає 1 % від суми поповнення.

Нагадуємо, що поповнення електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» з мобільного рахунку можна зробити в межах наявної на рахунку суми.   Для цього потрібно ввести номер карти, яку поповнюють, і номер свого мобільного телефону. Після цього, якщо суми достатньо для поповнення, прийде СМС-підтвердження на телефон і кошти будуть списані з мобільного та зараховані на електронний квиток «Соціальна карта тернополянина».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua