У Чернівцях розчищали дороги у посиленому режимі

31.12.2019 20:44   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Комунальне підприємство  МіськШЕП 29 грудня  працювало цілодобово у посиленому режимі. До розчистки від снігу  доріг було задіяно 22 одиниці техніки.

За добу спецтехніка зробила 113 рейсів, було використано  114,5 тонн солі  та 112,5   куб. м. піщано-сольової суміші. У першу чергу  розчищали дороги, якими рухається тролейбуси та  маршрутки,  а також дороги з посиленим рухом транспорту. Про це  повідомили в КП  МіськШЕП.

29 грудня  техніка працювала на  вулицях Головній, Героїв Майдану, Гагаріна, Комарова, Південно-Кільцевій, Ентузіастів, Воробкевича, Івасюка, Небесної Сотні, П.Орлика, Рівненській, Сторожинецькій, Чкалова, Шевченка, Л.Кобилиці, Вірменській  Університетській, Київській, І.Франка, Томощука, Л.Українки, С.Бандери, Сковороди, Котляревського, Кафедральній, 29 Березня,З. Космодем’янської, Садовій, Аксеніна, Федьковича, Щербанюка, Кошового, Черемшини, Миру, Миколаївській, Кордуби, Паризької Комуни, Канівській, Руській, Січових Стрільців, Фастівській, Комунальників, Винниченка,Авангардній, Кобзарській, Таджицькій, Кармелюка, Руданського, Герцена, Буковинській, Кочубея, Ярошинської, Чернишевського, Чортківській, Обертинській,Гусятинській, Бережанскій, Турецькій, Шкільній,Ш.Алейхема,  Сагайдачного, Б.Хмельницького, Севастопольській, Білоруській, Прутській, Машинобудівників, Синельнікова, Рибалка, Стрийській,  Бережанській, Маковея, Золочівській, Шухевича, Мукачівській, Хрещатинській, Сокирянській, Макіївській, Путильській, Димківській, Вижницькій, Горіхівській, Краматорській, Вашківській, Степового, Заставнівській, Лозівській, Вербовій та інших.

Техніка також виїжджала  для розчистки  вулиць, де було ускладнено  проїзд швидкої допомоги, машин ритуальної служби,  за викликами рятувальників. 30 грудня на вулицях міста  продовжують  працювати 22 машини КП МіськШЕП.

Загалом під час зимового прибирання КП МіськШЕП розчищає від снігу , посипає інертними матеріалами. 133 вулиці протяжністю 233,1км, що становить  43% від міських доріг. До розчистки снігу 29-30  грудня  задіяно 284 двірника та 15 машин ЖРЕпів та  управлінських компаній. Було прибрано 252 зупинки громадського транспорту та підходи до них, при цьому  використано понад 8 куб. метрів піску та 0,615 тонн солі.

Проїзд дорогами міста 29-30 грудня забезпечено, громадський транспорт працював без перешкод.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews