25 тонн паливно-мастильних матеріалів вилучили на нелегальних заправках Буковини

03.01.2020 22:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

На виконання доручення Уряду та в рамках операції «Акциз-2019» податкові міліціонери ГУ ДФС у Чернівецькій області спільно з працівниками УСБУ у Чернівецькій області напередодні новорічних свят припинили незаконну діяльність трьох автозаправок.

За словами начальника податкової міліції області, полковника Сергія Гакмана, на цих автозаправних комплексах здійснювалася реалізація паливно-мастильних матеріалів без ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним. У результаті виявили та вилучили понад 5000 літрів скрапленого газу, 12000 літрів дизельного пального, 7600 літрів бензину А-92, а також 4 автозаправні колонки та обладнання газозаправної станції.

Загальна вартість вилученого становить понад 1,8 мільйона гривень. За матеріалами перевірок до порушників буде прийняте рішення про застосування фінансової санкції згідно ст. 17 Закону України від 19.12.95 р. № 481-ВР «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» у розмірі 250000 за кожне таке порушення.

За матеріалами ЧОДА


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews