Вогнеборці Буковини взяли участь у школі оперативної майстерності

04.01.2020 10:12   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Постійне вдосконалення своїх професійних навичок важливе у будь-якій роботі. Пожежно-рятувальна справа не виключення. Робота вогнеборців ризикована, важка, непередбачувана, адже ніколи не буває однакових виїздів і не існує ідеального алгоритму дій.

Проте, коли професійні вміння рятувальників на високому рівні, вони можуть діяти злагодженіше та швидше.

Тому сьогодні для керівників та начальників караулів пожежно-рятувальних підрозділів області в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області провели чергові навчання школи підвищення оперативної майстерності. Основною метою заходу було вдосконалення навичок організації гасіння пожеж. Зокрема, що стосується алгоритму ліквідації такої надзвичайної події,  виїзду на місце, розгортання дій під час гасіння тощо. Щоби працівники пожежно-рятувальних підрозділів отримали потрібні навички та знання, які у випадку надзвичайних ситуацій дозволили б діяти ефективно, не допускаючи помилок, рятувальники обговорили найбільш масштабні пожежі, котрі виникли минулого року.

Вогнеборці проаналізували дії пожежників та специфіку роботи в умовах, у яких доводилося працювати під час гасіння. Крім того, рятувальникам роз’яснили суть нормативно-правових документів, котрі важливі для їх повсякденної роботи, та допомогли розібратися у проблемних питаннях, що стосуються роботи Служби порятунку.

Під час заходу перші спеціальні звання середнього начальницького складу вручили трьом працівникам Управління ДСНС.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews