Володимир Зеленський «засвітився» у «Буковелі» у лижному костюмі від бренду «Bogner»

05.01.2020 00:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

У середу, 1 січня, користувач @kolia_sofron у власний фотоблог Instagram виклав  свою світлину із Володимиром Зеленським. Вони зробили спільне фото на гірськолижному курорті «Буковель», що в Івано-Франківській області. На фотографії хлопець разом із Главою Держави стоять на фоні одного із підйомників.

Як видно з фотографії - Володимир Зеленський одягнений у лижний костюм від відомого німецькому бренду «Bogner», який називають однією з найуспішніших марок лижного одягу.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

«Bogner» створив Віллі Богнер-старший, який захоплювався зимовими видами спорту та отримав чимало перемог у стрибках з трампліну та 11 разів ставав чемпіоном Німеччини з лижного двоборства. У 1932 році Віллі створив бізнес із імпорту та продажу лижного спорядження, а у 1936 році одяг цієї марки одягнула  олімпійська збірна Німеччини, і ця традиція зберігалася упродовж  17 зимових ігор. Через рік Віллі взяв собі за дружину Марію Люкс, яка почала створювати дизайн колекцій і першим її нововведенням було використання яскравих кольорів на лижних костюмах.

Щодо вартості лижного костюма, який обрав Президент України для відпочинку у «Буковелі», то на американському сайті ціна куртки - 1480$ , а це - 36 186 гривень за курсом НБУ на 02.01.2020 року. Ця куртка не промокає, не продувається і має відмінний теплообмін. А утеплені штани – вартують приблизно 649$, а це - 15 868 гривень. То ж весь костюм для катання «Bogner» сьогодні коштує близько 52 000 гривень.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews