На Рівненщині вітчим ледь не вбив пасинка

10.01.2020 12:30   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 44-річний житель села Калинівка, який учора, дев’ятого січня, наніс ножове поранення 22-річному пасинку. Поліцейські встановлюють усі обставини події у рамках кримінального провадження.

Про сімейну сварку і потерпілого в ній брата до поліції близько 15-ї години повідомила 20-річна сестра, яка проживає спільно із ним, матір’ю та вітчимом.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що між чоловіками тривалий час склалися особисті неприязні стосунки. Після застілля виник черговий конфлікт, у результаті якого вітчим завдав удар кухонним ножем в область шиї пасинкові.

Потерпілого із попереднім діагнозом ножове проникаюче поранення шиї із підозрою на пошкодження стравоходу, алкогольне сп’яніння доставили спочатку до районної лікарні, а потім — госпіталізували до обласного медзакладу.

Слідчі Демидівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 15, частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Вирішується питання про повідомлення 44-річному затриманому про підозру і обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews