Рецепт оригінальних печінково-картопляних котлет

18.01.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Мандаринка

Якщо у вас залишилося пюре, але ніхто не хоче його їсти, тоді візьміть будь-яку печінку і приготуйте незвичайні котлетки. У них закохається вся ваша сім’я! А головне смачна і ситна страва виходить зовсім недорогою.

Інгредієнти, які потрібні для приготування котлет:

  • 300 г будь-якої печінки;
  • 500-600 г вареної картоплі;
  • 70-80 г цибулі або 1 штука;
  • 3-4 ст. л. білих сухарів для панірування;
  • 5-6 ст. л. борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 3-4 ст. л. олії ;
  • сіль і чорний перець в залежності від смаку.

Покроковий процес приготування оригінальних котлет з печінки і картоплі

Для початку зваріть картоплю (можна в шкірці, а можна без), дайте їй охолонути і натріть на дрібній тертці.

Печінку перекрутити на м’ясорубці разом з цибулею і додайте в картоплю. Туди ж видавити часник за допомогою преса і всипте сухарі для панірування.

 

Потім розбийте яйце в масу, посоліть, поперчіть і гарненько перемішайте. Якщо фарш вийшов рідкий, додайте трішки борошна.

Розколіть олію в сковорідці. В цей час сформуйте з фаршу кругленькі котлетки і обваляйте в борошні.

Викладіть котлети в сковорідку і смажте в 1-2 хвилини на сильному вогні. Після зменшіть вогонь і готуйте 7-9 хвилин.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Мандаринка