Рятувальники Рівненської АЕС зустрілися з Національною поліцією

Метою заходу було виконання вимог Закону України «Про дорожній рух» та Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам», а також мінімізація випадків дорожньо-транспортних пригод за участю працівників ДСНС.

20 січня в приміщенні актової зали 2-го державного пожежно-рятувального загону  з охорони Рівненської АЕС в ході проведення службової підготовки відбулась зустріч працівників Національної поліції  та з водіями службового автотранспорту підпорядкованих підрозділів ДПРЗ-2.

Метою даного заходу є виконання вимог Закону України «Про дорожній рух» та Указу Президента України від 17 червня 2008 року №556 «Про додаткові заходи щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам», а також мінімізація випадків дорожньо-транспортних пригод за участю працівників ДСНС. Працівники Національної поліції  нагадали рятувальникам щодо беззаперечного дотримання правила дорожнього руху, особливо під час виконання службових обов’язків, а також  про відповідальність за порушення правил дорожнього руху, заборону керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, зберігання, перевезення та реалізації наркотичних речовин.

Працівники поліції вели розмову у формі діалогу, відповідаючи на питання вогнеборців. Також працівники поліції нагадали рятувальникам про дорожню безпеку та привернули увагу до проблеми травматизму і смертності на дорогах. Під час бесіди вогнеборцям зауважили на важливості дотримання правил безпеки дорожнього руху.

IMG_20200120_100939_HDR.jpg IMG_20200120_101033_HDR.jpg

IMG_20200120_101113_HDR.jpg IMG_20200120_101220_HDR.jpg

За матеріалами Головного управління ДСНС України у РІвненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Головне управління ДСНС України у РІвненській області