Тернопіль у рейтингу найдорожчих міст світ

21.01.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 

На сайті бази даних Numbeo опублікували рейтинг найдорожчих міст світу. До списку увійшло усього 440 міст, серед яких є і Тернопіль. Про це повідомляє korrespondent.net.

Очолив топ швейцарський Цюрих. Наступні чотири рядки також дісталися швейцарським містам: Базелю, Лозанні, Женеві та Берну. У топ-10 також увійшли норвезькі Ставангер, Осло і Тронхейм, ісландський Рейк'явік, а також Берген, Норвегія.

Серед українських міст, які увійшли до рейтингу, найдорожчим став Київ - 347 місце. Далі розташувалися Одеса - 361, Харків - 376, Миколаїв - 381, Дніпро - 383, Вінниця - 384, Львів – 385, Тернопіль - 392 місце і Запоріжжя - 395.

Зазначимо, що фахівці розраховували рейтинг на основі цін в магазинах і ресторанах, вартості транспорту і комунальних послуг. Також враховувалася купівельна спроможність населення. Зокрема, витрати на оренду і купівлю житла.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews