На Рівненщині викрали новорічну інсталяцію (фото, відео)

23.01.2020 00:37   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

До поліції 12 січня надійшло повідомлення про викрадену святкову ілюмінацію у селі Велика Омеляна Рівненського району.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа в період між 5-ю та 6-ю годинами ранку скоїла крадіжку оздобленої світлодіодними лампами конструкції у вигляді двох оленів та санчат.

«У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів оперативники Рівненського районного відділення поліції спільно із патрульними поліцейськими встановили, що до злочину причетні двоє рівнян, — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділу поліції Анатолій Бемчук. — Завдяки камерам відеоспостереження, встановленим у рамках програми «Безпечне місто», нам вдалося вийти на їхній слід. Зловмисниками виявилися 29-ти та 31-річний рівняни. Нині їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваним — позбавлення волі на строк до трьох років».

Як з’ясували поліцейські, жителі обласного центру приїхали у Велику Омеляну на автомобілі «Renault Kango» зі знайомим, який раніше тут проживав. Із їх слів, заради розваг вони демонтували новорічну інсталяцію, завантажили в машину та заховали у господарстві 31-річного рівнянина, який ініціював злочин.

Обоє підозрюваних в поле зору правоохоронців не потрапляли, ніде не працюють та розкаюються у скоєному.

Новорічну конструкцію поліцейські вилучили в рамках досудового розслідування, після закінчення якого повернуть громаді.

Як повідомила Великоомелянська сільська голова Алла Карпюк, інсталяцію вартістю 20 тисяч гривень встановили на відкритті новорічної ялинки 19 грудня:

«Після вчиненої крадіжки ми одразу звернулися до поліції і вдячні правоохоронцям, що оперативно розшукали причетних до злочину осіб».

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews