Львів: Зміни свої рутинні поїздки на цікаві та незабутні з HiBye

26.01.2020 14:08   Опубліковано : Новини Львівщини
Джерело: LvNews

Вам набрид постійно переповнений громадський транспорт? Ви також втомилися кожного ранку бачити ці жовті бляшанки з дірками у підлозі, чи зі стелею яка прогнила настільки, що здається зараз просто впаде, або ж коли вам, все-таки пощастило та вдалося пролізти в маршрутку, а там все брязкоче ніби от-от розвалиться?

Забудьте про це! Тепер вам більше не доведеться витрачати свій дорогоцінний час на те, щоб дочекатися маршрутки, та нервів щоб добратися у ній до місця призначення.

Адже у Львові з'явився зручний додаток для пошуку попутників у місті під назвою HiBye. Основною метою якого є полегшення ваших рутинних поїздок на роботу та додому. Як пасажир - ви отримуєте швидкі та комфортні поїздки за доступною ціною. А для водіїв - це чудова можливість зменшити витрати на пальне.

Організуйте собі альтернативне добирання на роботу чи додому, та дізнавайтеся більше про людей у нашому чудовому місті.

Завантажити додаток можна за цим посиланням - https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.globo&referrer=utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=lvivnews&anid=admob


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews