Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вважає низькою свою зарплату

27.01.2020 10:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: molbuk.ua/

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян вважає низькою свою зарплату. Так, на запитання журналіста, скільки посадовець отримав у грудні, Мунтян відповісти не зміг, натомість заявив, що нинішні суми виплат значно нижчі від тих, коли він перебував у бізнесі.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту https://molbuk.ua/

"Якщо ми говоримо про великі зарплати високопосадовців, то треба говорити про всіх працівників на усіх рівнях. Я завжди про це думаю і в своїй мірі відповідальності та повноважень намагаюся завжди підтримувати простих працівникі", – сказав чиновник.

Водночас, на запитання "На що вам вистачає вашої місячної зарплати?", Іван Мунтян сказав таке:

"Моя зарплата сьогодні дозволяє мені проживати і вирішувати інші питання. Але зі своєї зарплати я використовую багато на транспорт, яким я пересуваюся. Бо, як правило, я їжджу переважно власним транспортом – і у відрядження, і для інших потреб. Тож якщо проаналізувати, скільки грошей я використовую на такі відрядження, то це якраз та сама сума, яку я отримую за місяць".

Він не зміг дати чіткої відповіді на запитання, скільки грошей отримав у грудні 2019 року.

"Якщо чесно, не можу відповісти. Треба подивитися. Обов’язково ці кошти будуть внесені у декларацію, і всі будуть бачити, скільки я отримав у грудні. Але, щоб ви розуміли, моя груднева зарплата не відрізняється від попередніх. Отож як отримував у квітні, так само і в серпні, так само і в грудні", – повідомив голова облради. 

Як відомо, згідно з декларацією Мунтяна за 2018 рік, загальна річна сума зарплати і виплат у облраді складає майже 650 тис. грн. Це приблизно 54 тисячі на місяць.

За матеріалами https://molbuk.ua/


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua/