Раніше судимий рівнянин знову збував амфетамін

10.02.2020 12:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Оперативну закупку провели працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим Рівненського відділу поліції сьомого лютого. Вчора, восьмого лютого, суд обрав йому цілодобовий домашній арешт.

Близько 12:30 на вулиці Поштова обласного центру 20-річний місцевий житель продав за 800 гривень вісім доз амфетаміну. Першу аналогічну закупку поліцейські провели першого лютого. Відповідно до результатів експертизи, рівнянин продав наркотик.

Молодика одразу було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Вчора слідчим Рівненського відділу поліції зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні збуту наркотичних речовин. Суд обрав запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Встановлено, що 20-річний житель Рівного вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Втім, тоді відбувся іспитовим строком, тож нині судимість його погашена.

Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews