Буковинці можуть безкоштовно отримати посвідчення водія

10.02.2020 22:33   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Безкоштовно отримати посвідчення водія, а опісля пройти службу у військових частинах пропонують у навчальних центрах Збройних сил. Про це інформує Чернівецький обласний військовий комісаріат.

Гроші виплачують уже під час підготовки, яка триває до трьох місяців. При призначенні на посади сума збільшується від 10000 до 12000, залежно від звання, вислуги та місця проходження служби.

При укладенні контракту виплачується одноразова грошова винагорода від 12000 грн., щорічно, в такому ж розмірі  – допомога на оздоровлення та вирішення побутових питань.

Військовослужбовців забезпечують речовим майном, харчуванням, медичними послугами та пільговим санаторно-курортним лікуванням за державний рахунок. Вони живуть у комфортних гуртожитках, або винаймають житло, отримуючи за це грошову компенсацію. Просування по службі, здобуття вищої освіти та участь в міжнародних миротворчих місіях в перспективі доступні кожному, хто вирішить долучитися до лав ЗСУ.

Військові частини пропонують широкий перелік посад, в тому числі й споріднених із цивільним фахом. У комісаріатах можна отримати вичерпну інформацію від фахівців.

Охочих чекають за адресою: вул. О.Кобилянської, 32, або в комісаріатах за місцем перебування на військовому обліку. Телефонуйте: 0509480349,  (0372) 524349.

За матеріалами ЧОДА


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews