Готуємо запечені курячі крильця з травами - швидко і смачно

12.02.2020 23:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Що приготувати на вечерю? Пропонуємо рецепт запечних курячих крилець.

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4-6

Інгредієнти:

1 кг курячих крил без кінчиків;

3 ст.л. оливкової олії;

сік половинки лимона;

порубані кілька гілочок чебрецю, петрушки або іншої зелені.

Рецепт приготування курячих крилець на вечерю:

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку (трохи залиште). Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, і відправте в духовку.

2. Готуйте 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин. Посипте крильця рубаними травами і цибулею, збризніть лимонним соком і подавайте. За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису.

За матеріалами https://24tv.ua 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews