Переваги великих низькопідлогових автобусів

Тернополянин, який пересувається на візку, проінспектував автобус 35-го маршруту.

17.02.2020 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Віктор Старущак, який пересувається на візку, перевірив водія великого низько підлогового автобуса 35-ї маршруа у Тернополі. Чоловік зняв на відео свою поїзду в автобусі.

Чоловіка з обмеженими можливостями Віктора Старущака хвилювало, чи опустять йому пандус у новому автобусі чи ні. Як виявилося, його побоювання були марними. 

Чоловік дочекався на 35-й автобус на зупинці біля Кооперативного коледжу. Як саме він опинився у громадському транспорті — не зафільмував, проте вже на зупинці неподалік готелю Галичина Віктор скористався спеціальною кнопкою, чим повідомив водія, що готується до зупинки.

Водій, у свою чергу, опустив пандус, що й передбачають його службові інструкції. Пан Віктор щиро подякував водієві за його роботу. 

З великими низькопідлоговими автобусами в Тернопіль прийшов справжній сервіс для людей з обмеженими можливостями.

Довідка:

Основні переваги для міста та містян від закупівлі низькопідлогових комунальних автобусів:

1. Комфорт. Саме так, комфортний громадський транспорт, просторий салон, чистота – це перевага низькопідлогових автобусів.

2. Доступність низькопідлогових автобусів для людей з інвалідністю. Люди з інвалідністю мають вільно користуватися транспортом щодня.

3. Усі пільгові категорії без обмежень, а також пенсіонери, учні та студенти щодня їздять у комунальних автобусах і тролейбусах БЕЗКОШТОВНО.

4. На зупинках громадського транспорту частково встановлено монітори з похвилинним розкладом. 

5. Підконтрольність комунального транспортного підприємства міській раді. 

Тому міська рада продовжує працювати, щоб у Тернополі було більше великих і комфортних автобусів. Вже незадовго очікуємо на нові автобуси для Тернополя. Місто зацікавлене купувати більше транспорту однієї марки, бо їх обслуговування стандартизоване і, відповідно, дешевше.

За матеріалами Тернопільських ЗМІ


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews