У Чернівцях ще 4 ресторани та магазин працюватимуть вночі

26.02.2020 23:33   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Трьом  ресторанам та магазину  виконавчий комітет міської ради 25 лютого  погодив  встановлення нічного режиму роботи терміном на 1 рік.

Ще одному ресторану на вул. Я. Мудрого,64-Б (ФОП Якобчук А. В.)  такий дозвіл продовжено. Цей ресторан працюватиме з 10.00 до 04.00.         

Погодження на нічний режим роботи отримали заклади торгівлі та ресторанного господарства, які знаходяться в історичній частині міста, або в окремо розташованих будівлях.         

Зокрема, тепер ресторан на вул. О.Кобилянської,5 (ФОП Балаша О.О. ) працюватиме з 11.00 до 24.00, ресторан на вул.Герцена ,2В ( ФОП Сандулович А.Р.) – з 12.00 до 02.00, кафе-бар на вул. Головній,119 (ТОВ «Центр емоцій») – з 11.00 до 03.00. Магазин на вул. Сторожинецькій, 2 (ФОП Мартинюк М.В.) працюватиме цілодобово.         

Підприємці, яким погоджено нічний та цілодобовий режим роботи, зобов’язані забезпечити  виконання вимог Закону України «  Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», в тому числі і вимоги щодо дотримання режиму тиші.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews