Хто реконструює стадіон «Буковина» - визначать на конкурсі

26.02.2020 23:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Умови проведення та склад журі замовленого архітектурного бліц-конкурсу на кращу проектну пропозицію  з реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» на  вул. О. Гузар затвердив  25 лютого виконавчий комітет.

Замовник конкурсу – департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. Основним  завдання конкурсу є пошук найкращого  об’ємно просторового рішення для  реконструкції  спортивного комплексу –  плавального басейну та спортивної арени  стадіону «Буковина».

Учасниками конкурсу можуть  бути  автори-архітектори, скульптори, колективи авторів, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат архітектора. Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником.

У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів. Участь у конкурсі  безкоштовна. Необхідні вихідні дані для проектування  учасникам конкурсу надає департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Конкурс триватиме три місяці з дати  його оголошення. Для підбиття підсумків конкурсу журі  матиме два тижня. До складу журі конкурсу увійшли  архітектори Саер Аль-Ахммаді, Ярослав Бойко, Олександр Григорчук, Олег Пікущенко, Мар’ян Стасюк, Олександр Чуб, головний архітектор міста Наталія Хілько та начальник  управління з фізичної культури та спорту Дмитро Макаренко. Члени  журі не можуть залучатися до участі в подальшій роботі над премійованим проектом.

Матеріали проектних пропозицій подаються на конкурс анонімно. Конкурс вважається таким,  що відбувся,  якщо на нього подано не  менше  трьох  проектних пропозицій, з яких хоча б одній журі вважає за можливе присудити премію.  Для виплати грошової винагороди переможцям Конкурсу встановлюється преміальний фонд у розмірі п’ятдесят тисяч гривень, в тому числі: одна перша премія – 25000 гривень. одна друга премія – 15000  гривень. одна третя премія – 10000  гривень.  Всі премійовані проектні пропозиції переходять у власність замовника конкурсу.

Переможець конкурсу має переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної документації на реконструкцію  КСОУ «Буковина».  Учасник, конкурсний проект якого визначено кращим, користується переважним правом його реалізації. Результати конкурсу оприлюднюються. Після оголошення результатів конкурсу впродовж двох тижнів  триватиме виставка конкурсних проектів.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews