«Кубок Шухевича»: у Тернополі тривають національно-патріотичні змагання

29.02.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, на честь вшанування пам'яті відомого українського політичного та державного діяча, головнокомандувача УПА, триваю національно-патріотичні змагання «Кубок Шухевича». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Спортивно-патріотичні змагання відбуваються уже вдесяте. Кожного року молодь намагається здобути  перемогу у тих видах спорту, якими займався сам Герой України: баскетбол, волейбол, біг, стрільба, шахи, естафета та плавання. Цьогоріч, до традиційних номінацій додалися ще чотири дисципліни: настільний теніс, скелелазіння, інтелектуальні та настільні ігри.

«Це дуже важливо, тому що під час змагань молодь не просто випробовує своїх сили у спорті, а й займається національно-патріотичним вихованням – а це те, що надзвичайно потрібно нашій українській державі сьогодні», - зазначає Сергій Надал.

У десятому ювілейному «Кубку Шухевича» взяли участь близьку сотні тернополян. Серед них є представники молодіжних громадських організацій, студентських рад, та й прості охочі, які вирішили спробувати свої сили.

До слова, спортивно-патріотичні змагання «Кубок Шухевича» триватимуть до 5 березня.Романа Шухевича


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews