Тернопіль: презентували інтерактивну мапу доріг

06.03.2020 16:43   Автор : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 

У Тернополі презентували Інтерактивну мапу Укравтодору. На веб-сайті містяни можуть не лише отримати інформацію про будівництво та ремонти доріг, а й повідомити про проблемні ділянки. Про це повідомляє САД у Тернопільській області.

На ресурсі розміщена систематизована інформація з фото про поточний і капітальний ремонти з 2016 року. Також, нею можуть користуватися водія при вибору маршрутів, для того зоб завчасно знати ситуацію на дорогах.

«За лічені дні в Службу, через додаток, надійшло 51 звернення щодо державних доріг. Уся інформація диспетчером оперативно передається відповідним відділам (її опрацьовують відділи експлуатаційного утримання, безпеки руху тощо). Щоправда, доводиться відсіювати повідомлення, котрі не стосуються сфери відповідальності Служби, наприклад щодо стану комунальних чи місцевих автошляхів», — розповідає заступник начальника САД Ігор Василюк

Наразі карта працює у тестовому режимі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews