Більше ніж на пів року: у Тернополі перекриють рух на Гаївському мості

16.03.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, з 21 березня до 1 вересня, повністю перекриють рух на Гаївському мості. Такі дії здійснюють з метою проведення основних ремонтних робіт.

Як повідомляють в Тернопіль житлово-комунальний, на час перекриття для водіїв легкового транспорту буде доступний тимчасовий проїзд – від вул. Довженка до вул. Гайова.

«Ситуація є складною, оскільки під шляхопроводом проходить залізнична колія (міжнародно-транспортний коридор сполученням Берлін-Львів-Київ). Даний шляхопровід небезпечний, тому ми не можемо допустити виникнення техногенних ситуацій. А ризик збільшується з кожним днем. Оскільки погодні умови сприяють проведенню основних ремонтних робіт на мості, ми зможемо приступити до виконання робіт з 21 березня», — додає заступника міського голови Владислав Стемковський.

Наразі, на Гаївському мості тривають демонтовано одну з частин шляхопроводу, а також проведено перемикання водопровідних мереж, перенесено кабельні лінії, мережі водопостачання та газопостачання. Також вже влаштовано половину основної будови шляхопроводу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews