Поліція Рівненщини піклується про людей похилого віку під час карантину

Турбота про осіб похилого віку, з обмеженою працездатністю та самотніх громадян стала приорітетом у роботі дільничних офіцерів поліції. Також вони щоразу наголошують людям похилого віку бути пильними під час спілкування із невідомими.

Пріоритетний напрям роботи на сьогодні у дільничних офіцерів поліції — це піклування про осіб похилого віку, з обмеженою працездатністю та самотніх громадян. Саме цим категоріям населення у період карантинних заходів доводиться чи не найважче.

На Рівненщині поліцейські на територіях обслуговування приділяють максимум уваги пенсіонерам, яким необхідна допомога, роз’яснюють запроваджені обмеження, сприяють вирішенню життєвонеобхідних питань. 

Однак, крім цього, щоразу наголошують їм бути пильними під час спілкування із невідомими, які представляються працівниками соцслужб чи благодійних організацій, в жодному разі не впускати підозрілих осіб в оселю та одразу телефонувати на 102.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області