Карантин в Україні продовжать?

08.04.2020 15:09   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: Українська правда

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що говорити про послаблення карантинних заходів в Україні можна буде говорити у травні, у випадку зниження захворюваності на COVID-19.

Про це говорили на засіданні Кабміну 8 квітня.

"Якщо буде зафіксовано динаміку зниження захворюваності, то лише в травні місяці ми почнемо вести розмову про можливе послаблення карантинних заходів. Протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджений до 24 квітня і можливо, скоріш за все, буде продовжений до початку травня місяця".

При цьому Шмигаль заявив, що потрібно буде запускати економіку країни.

"У травні, за умов позитивної динаміки, ми запустимо економіку країни за визначеним планом, який буде додатково повідомлений урядом, прокумунікований, чітко розписаний і кожен буде знати свою роль, час і місце, коли він почне ходити на роботу, коли він почне повноцінно працювати, які будуть соціальні стандарти нашого життя у травні, масочний режим, соціальні дистанції".


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда