Львів’янина, який користувався фальшивим посвідченням учасника бойових дій, засудили

08.04.2020 23:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Встановлено, що 53-річний львів’янин у 2015 році підробив посвідчення учасника бойових дій та через два роки надав працівнику Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, щоб отримати одноразову матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань.

Про це повідомляє Пресслужба Прокуратури Львівської області.

Крім цього, у листопаді 2019 року, чоловік подав фальшивку до Департаменту гуманітарної політики Управління соціального захисту Львівської міської ради з метою отримання житла та ще однієї матеріальної допомоги.

Такі дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.4 ст.358 КК України (використання завідомо підробленого документа – посвідчення учасника бойових дій).

Так, вироком Шевченківського районного суду м.Львова, за клопотанням другої місцевої прокуратури, у березні цього року фігуранта визнано винним та засуджено до покарання у вигляді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Попри це, у дохід держави стягнуто витрати на проведення експертизи підробленого документа.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews