Віктор Аверкієв

Віктор Аверкієв

кореспондент, м. Теребовля

Якщо хочете змінити навколишній світ, то змініть спершу самі себе енергетично

28.04.2020 22:13   Автор : Віктор Аверкієв
Джерело: TeNews

Як правило, ми віримо, що джерелом нашої енергії є їжа, яку ми їмо. Однак це лише частково є правдою. Насправді ж наша енергія приходить з безлічі різних місць, а не тільки від того, чим ми наповнюємо своє тіло.

Джерелами нашої енергії є навколишні люди, наші способи використання запасів вже існуючої всередині нас енергії, а також інформації, яку вбираємо. Енергія приходить від того, наскільки добре ми дбаємо про себе, куди вкладаємо одержувану енергію, які почуття відчуваємо і навіть від того, які у нас духовні цінності. Всі ці речі не тільки наповнюють новими запасами енергії, але і збільшують запаси тієї, якою ми вже володіємо.

Пропонуємо 10 найпоширеніших і ефективних способів суттєво підвищити рівень своєї енергії:

1. Відстороніться від усього, що висмоктує з нас енергію

Суть цього полягає в тому, щоб накопичити достатню кількість енергії, а не оточити себе непотрібними речами. Ми повинні захищати свої запаси енергії і не дозволяти іншим речам висмоктувати її з нас. Необхідно проаналізувати своє життя і позбутися від шкідливих ​​харчів, інформації, неправильних людей, оточення, музики і шкідливих звичок.

2. Заберіть свою силу назад

Найчастіше ми розтрачуємо свої сили на найрізноманітніші речі навколо нас. Наприклад, ми направляємо їх на отримання визнання інших людей, на спроби контролювати своє оточення, або створення фальшивих ілюзій. Наші власні сили належать тільки нам. Важливо перестати догоджати «помилковим богам» і просто забрати свою силу назад.

3. Вживайте здорову їжу

Апатія і безсилля можуть бути наслідками нездорового харчування, коли ми вживаємо шкідливу їжу, їмо вночі або вибираємо їжу, яка забирає в тіла занадто багато енергії на її переварювання. Необхідно харчуватися органічними продуктами і наповнювати тіло менш енерговитратними продуктами.

4. Будьте чесними

Можливо, найсильніше нашу енергійність пригнічує небажання говорити, що ми відчуваємо насправді, і приховування своєї думки. Такі звички знижують наш потенціал. Варто дозволити собі відкрито виражати себе, бути чесними, не виправдовуватися і демонструвати свою унікальність.
5. Починайте ранок правильно
Це означає, що ми повинні спати по 8 годин, дихати свіжим повітрям відразу після пробудження, робити зарядку, пити воду, вмиватися і займатися медитацією. Ця формула особливо ефективна, коли мова йде про стимулювання настання позитивних життєвих моментів.

Фото з мережі Інтернет

6. Слідуйте за своєю мрією

Одна з речей, яка може істотно підвищити рівень енергії, це кроки, зроблені назустріч мрії. Невеликі дії, спрямовані на її втілення в реальність, наповнюють радістю і задоволенням. Ми повинні знайти свою мрію і слідувати за своїми захопленнями. Тільки так можна розкрити весь свій енергетичний потенціал.

7. Спілкуйтеся з тими, хто розкриває ваші найкращі якості

Люди, з якими ми, як правило, проводимо час, можуть бути як найбільшим джерелом позитиву, так і найбільшими обмежувачами нашого зростання. Спілкуватися потрібно тільки з тими, проведення часу з ким приносить задоволення, з тими, хто робить нас щасливими або хто розкриває наші найкращі якості. З тими, хто нас по-справжньому цінує.

8. Займайтеся тим, що нам подобається

Ми повинні робити те, що любимо. Так, займаючись улюбленою справою, мимоволі помічаєш, що хоча на це і йде більше часу, але енергія при цьому не йде, а тільки додається. Захоплення наповнюють нас енергією. Тому так важливо скласти список речей, які подобається робити, і щотижня робити до 5 речей з цього переліку.

9. Читайте книги, потрібну інформацію з Інтернету, які змінюють спосіб мислення
Суть не тільки в тому, що ми годуємо своє тіло, а й в тому, якого роду інформацією наповнюємо свій розум. Багато людей згодовують мозку дурні телепередачі або відволікають розум бездумними речами. Заставте себе мимоволі та направлено сортувати інформацію за її правдивістю та потрібністю. Кожного дня ми повинні підживлювати мозок позитивом та добром і таким чином ми змінимо свій образ мислення. Тобто, світ ніколи не зміниться навкруги, доки ми не змінимося самі, не змінимо свій внутрішній світ.

10. Заставляйте себе через «не хочу», формуйте таким чином силу волі та сильний характер

Зазвичай ми в більшості випадків робимо протягом життя те, чого нам не хочеться. Оте «не хочу, але буду» якраз і буде вашим переломом самого себе. Для цього спершу викиньте із свого лексикону та із мізків такі слова, як «не можу», «я мушу», «може», «якби…» і т.п. Бо насправді такого в природі й не існує, а є таке – «не хочу», «зобов’язаний»(перед самим собою, перед ріднею чи суспільством), «точно зроблю чи не зроблю», останнє, взагалі – сама порожнеча, з області придумування та видумування. А далі за екстремальних ситуацій заспокоюйте себе шляхом самонавіювання, типу кажіть – «мені байдуже», «мені все рівно» та іншими антонімами до цих фраз. Зрозуміло, вам не байдуже, коли щось погане стається з вашими близькими людьми чи там вас безпідставно ганять. Але повторюючи підряд багато разів вказані слова(хоч цілий день) і на протязі багатьох днів, місяців, років, ви самі відчуєте як до вас приходить спокій, як ви по іншому реагуєте на погане, на яке раніше витрачали, випускали з себе багато енергії.

Післямова: Наполегливість, рішучість, віра в поставлену мету, регулярність – все це джерела доброї енергії для душі та тіла. Тож шукайте навколо себе лише добре, бо погане саме нас регулярно знаходить. І навіть в самому поганому все таки спробуйте знайти хоч один чи декілька добрих елементів. Будьте оптимістами по житті! Якщо ж все таки сталося падіння – нічого, піднімайтесь і знову в бій за правду, за добро! Тільки так ви наповнюватиметеся енергією, вона буде з часом з вас бухкати в різні боки, мов водоспад, надаючи сили іншим людям.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews