Сексуальні бажання жінок, про які вони мовчать

30.04.2020 00:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: 1+1

Хороші дівчатка мріють про bad guy

І це найменше, що ти знаєш про їхні потаємні думки. У жіночих фантазіях все значно яскравіше, пристрасніше, розпусніше. Уява вимальовує картини, від яких тілом розливається полум’я, а чаша збудження наповнюється по вінця.

Звабниці переконані – ніхто не здогадується про сексуальний світ, який живе у їхніх головах. Але я розповім, чого вони хочуть насправді…

Бути «покараною»

Тема БДСМ знайома кожному, але більшість пар остерігаються невідомого. Відкрию тобі секрет – чи не кожна скромниця бачила себе на місці Анастейші під час перегляду фільму «50 відтінків сірого». Очі зав’язані, руки прикуті до ліжка, а на тілі відчуваються збудливі ляскання… Запропонуй коханій людині спробувати щось нове. Упевнена, вона не відмовиться!

Секс в екстремальному місці

У літаку? На пляжі? У кіно? Може, у ліфті? Фантазія жінок не знає меж, тому заводить їх у напрочуд цікаві закутки уяви. Ризик бути спійманими «на гарячому» ще більше збуджує і змушує йти на шалені вчинки. Головне, знайти у собі сміливість та зізнатися у відвертому пориванні, аби думки нарешті стали реальністю.

Опинитися в кайданках

Якщо панування і підпорядкування для когось – занадто, то експерименти з наручниками точно виринали у її нічних мріях. Тонка межа між ніжністю та домінуванням стерта – солодкі «тортури» розпочато. Жінка буде пручатися, проте згодом благатиме, аби вони продовжувалися якомога довше.

Візьми мене негайно!

Інколи жінка дратується не тому, що й досі сердита на обранця. Просто він не прочитав її думки. А вона так хотіла, щоб усе як у кіно: розірваний одяг, палкі поцілунки і шалена пристрасть на кухонному столі.

Play Girl викликали?

Зваблива секретарка у міні-спідниці, красива лікарка у білому халатику, з-під якого видніються мереживні панчохи, або грайлива кішечка у напівпрозорій білизні. Напевно, у чоловіків та жінок ці фантазії одні на двох, тому не втрачай шансу – поділися з половинкою своїми намірами «зіграти» у дорослі ігри.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 1+1