Десять поліцейських захворіли на коронавірус на Тернопільщині

02.05.2020 11:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Десять поліцейських захворіли на COVID-19 на Тернопільщині. Про це повідомив начальник Нацполіції області Олександр Богомол. За його словами, коронавірус також виявили в двох людей, які перебувають під вартою.

"Робимо ми заходи для того, щоб мінімізувати інфікування серед поліцейських. На сьогодні маємо 10 інфікованих поліцейських. Самі розумієте, максимально ми будемо виконувати свої обов’язки, але якщо у мене зляжуть усі поліцейські, я їх простими громадянами замінити не зможу. Тому ми всі повинні бути зацікавлені, щоб підтримати лікарів, екстрені служби, поліцейських, працівників ДСНС, щоб зберегти ці служби, щоб вони могли надавати якісно послуги громадянам", - каже Олександр Богомол.

Раніше в чотирьох працівників Тернопільської місцевої прокуратури лабораторно підтвердили коронавірус. Хворі перебувають на амбулаторному лікуванні. Прокуратура працює у штатному режимі. Про це повідомила речниця прокуратури області Леся Гурецька.

"У Тернопільській місцевій прокуратурі лабораторні дослідження підтвердили наявність коронавірусу в 4 працівників. Оскільки перебіг захворювання безсимптомний, вони перебувають вдома на самоізоляції. У решти співробітників тести негативні. Проведена дезінфікація приміщення. Прокуратура працює в штатному режимі. Інформація про можливе її закриття, неправдива", - розповіла Леся Гурецька.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews