«Поки всі вдома — змінюйся»: Віталій Голубєв

14.05.2020 21:43   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Кожну ситуацію можна розглядати як нагоду взяти щось нове для себе, чогось навчитися.

️Тож нині варто скористатися вільним часом і проаналізувати хоча б свою участь в соціальних мережах. Як це зробити краще та отримати користь, розповів Віталій Голубєв, консультант Медійних проєктів Ради Європи в Україні, секретар Національної спілки журналістів України, викладач Національного університету "Острозька академія".

На переконання Віталія Голубєва, ніколи не варто виправдовуватися, що зараз несприятливий час, щоб розпочати нову справу. Час не змінюється, змінюємося ми. Нинішній час краще використати для самовдосконалення, перегляду своїх цінностей, і від чогось доведеться відмовитися як від валізи без ручки. Можливо, варто переглянути коло друзів у соціальних мережах, сторінки, на які підписаний.

До слова, сам спікер розглядає соцмережі як елемент бізнес-системи для людини, яка займається якимось проєктом.

Читайте також

Платформа «Поки всі вдома — змінюйся» набирає обертів

Важливо також правильне позиціювання себе в соцмережах. Перед тим, як опублікувати репост, подумай, хто тебе читатиме, і чим будеш їм корисним. Адже ми часто жаліємося людям, які не можуть нічим зарадити. Краще розповідати не лише про свої проблеми, а і досвід їх вирішення, або закликати до спільного вирішення. Сьогодні потребою стає ставлення до часу /який ми витрачаємо на самонавчання чи спілкування в інтернеті/ як до грошей, а до інформації — як до їжі /якісна чи шкідлива.

Для Віталія Голубєва особисте самовдосконалення стало проєктом на все життя. Колись він, хлопчина з російськомовної сім'ї, став переможцем Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. Став журналістом. Змінював роботу, коли "виростав" з посади. Заснував волонтерський проєкт, Всеукраїнський конкурс для школярів "Я − журналіст".

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Вже найближчим часом ми зустрінемося зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома - Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews