Віктор Винник і МЕРІ записали кавер на популярний шлягер «Бувай ми здорова»

15.05.2020 10:55   Опубліковано : Новини Львівщини
Джерело: LvNews

Нещодавно Віктор Винник і МЕРІ записали кавер на популярний шлягер 20-х років минулого століття – пісню «Бувай ми здорова». На думку музикантів, пісня вдалася, а тому вирішили відзняти на неї кліп.

До співпраці запросили давнього друга і відеографа МЕРІ, режисера Олега Бачинського. Аби передати настрій і атмосферу Львова міжвоєнного періоду, учасники гурту перевтілились у знаменитих львівських батярів.

 тернопіль,   новини тернополя,   новини тернопільщини,   тернопільські новини,    винник,    пісня,    мері,    хіт,    кавер
Віктор Винник. Фото з мережі Інтернет

«Задум кліпу дуже простий і полягає в емоційних образах, які підкреслюють зміст пісні. Все це вкупі з  галицькою «ґварою», діалектом тих часів, створює особливий настрій і неповторний романтичний шарм старого Львова», - кажуть музиканти.

До слова, ідею записати пісню підкинула радіостанція «Люкс FM Львів», яка започаткувала проект переспівів давніх галицьких пісень на новий лад.

«Такі проекти потрібні ще й для того, аби донести новим поколінням пісенно-історичну спадщину і тим самим продовжити життя цим унікальним творам. Адже, незважаючи на те, що ці пісні з категорії «ретро», вони дуже сучасні і не заслуговують на забуття», - наголошує фронтмен гурту Віктор Винник.

Презентацію кліпу було заплановано до дня міста Львова, але карантин вніс свої корективи. Пісня і відео стануть першими доробками з майбутнього альбому Віктора Винника і МЕРІ, над яким команда нині активно працює.

Відео можна переглянути тут.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews