Чортківські депутати виділили гроші на засоби захисту для «Дому милосердя», де виявили 3 випадки Covid-19

26.05.2020 23:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Депутати Чортківської міської ради виділили гроші на закупівлю засобів  захисту для працівників та вихованців «Дому милосердя», де виявили 3 випадки Covid-19.

Благодійна організація «Дім милосердя» діє при Бучацькій єпархії УГКЦ. Там проходять реабілітацію понад 50 дітей з різною формою інвалідності: аутизм, ДЦП, синдром Дауна та інші. Вік вихованців різний  від 4 до 30 років.

Читайте також

Під час карантину у Чорткові оновлюють дитячі майданчики
Теребовлянці продовжують піклуватися про своїх воїнів-земляків ЗСУ

Оскільки у закладі виявили трьох хворих на корона вірус і Владика Димитрій Григорак звернувся до Чортківської міської ради за матеріальною підтримкою під час карантину, депутати виділили кошти. За них для «Дому милосердя» уже придбали та передали одноразові шапочки, рукавиці, пульсоксиметри, безконтактний термометр, бактерицидні лампи, швидкі тести на виявлення Covid-19, бахіли, халати, засіб для дезінфекції приміщення, антисептик та інші речі. Усе це вартувало  20090 грн.

«Ми раді, що нас підтримують. Ми вже отримали допомогу від багатьох людей і це дуже тішить. Вірю, що разом ми подолаємо  пандемію. На щастя, коронавірус станом на сьогодні не підтвердили більше ні в кого, крім тих трьох випадків, які зафіксували раніше», – розповіла заступниця директора «Дому милосердя» Ольга Сігумбаєва. 

За словами Ольги Сігумбаєвої, щоб уникнути поширення коронавірусу, хворих в благодійній організації ізолювали.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews