На Львівщині 2-річний малюк наївся отрути, його дивом врятували

27.05.2020 00:14   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Магнолія-ТВ

Цікавість для крихітного малюка і батьківський недогляд  ледь не призвели до трагедії на Львівщині, повідомляє поліція області, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

У Львові батьки нагодували дітей отруйними грибами
У львівській лікарні від отруєння блідою поганкою померли двоє людей

У селі Зимна Вода хлопчик скуштував, який на смак мідний купорос, який використовують для обробки рослин. Батьки здогадалися про це з кольору губ сина і забили тривогу.

Інцидент трапився на вихідні, проте відомо про нього стало лише сьогодні.  Батьки повезли дитину до лікарні і, на біду, застрягли у заторі. Мати хлопчика у відчаї звернулася до патрульних, яких благала про допомогу.

Поліцейські організували постраждалому супровід, і  за 12 хвилин вони подолали майже 20 кілометрів через тягнучки.

Дитину у важкому стані відразу госпіталізували у реанімаційне відділення. Хлопчику промили стравохід, шлунок, надали іншу необхідну медичну допомогу.

На щастя, малюка до лікарні привезли вчасно.

Хлопчика сьогодні з реанімації перевели у педіатричне відділення, лікарі кажуть, що його стан задовільний, аналізи всі у нормі й через декілька днів дитину випишуть додому, повідомляє Zaxid.net .

«Раджу батькам подалі ховати від дітей усіляку “хімію”, бо вони з цікавості все тягнуть до рота і можуть суттєво нашкодити своєму здоров’ю», – розповів у коментарі видання заступник головного лікаря Федір Осим.

До слова, мідний купорос токсичний та провокує сильну інтоксикацію. Отруєння характеризується виникненням нудоти, блювоти, головного болю та болів у животі, судом, задишки. При отруєнні мідним купоросом можливе навіть настання летального результату.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ