ULEAD Рівненський регіональний офіс продовжує в онлайн режимі допомагати громадам області

28.05.2020 10:11   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Керівник офісу Руслан Сивий, радниця з питань муніципальних фінансів та управління Ірина Кондратюк та радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування Михайло Шелеп в онлайн режимі консультували працівників Полицької ОТГ на тему "Діяльність апарату Полицької сільської ради ради та взаємодія із старостами".

Полицька ОТГ – одна з наймолодших громад Рівненщини, де перші вибори пройшли у грудні минулого року. Вона складається з Полицької, Ромейківської та Балаховицької сільських рад.

Як і всіх новоутворених громад має свої певні труднощі, тому консультація досвідчених радників якраз впору.

У свою чергу, працівники офісу більше дізналися про життя громади у період пандемії та про ті проблеми, які зараз виникають у житті сільських ОТГ.

«Громада має бути готовою працювати у різних форматах. У вас не завжди буде можливість чи час приїхати до нас у Рівне, а дистанційно ми постійно на зв’язку. І готові, у межах своєї компетенції, надавати посильну допомогу», - відзначив Руслан Сивий.

За матеріалами Офісу ULEAD з Європою / ULEAD with Europe


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews