Мешканець Вараша обікрав сусіда з інвалідністю

Чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності. Будучи в нетверезому стані, він викрав із кишені куртки свого сусіда 2 500 гривень і DVD-плеєр та тюнер із кімнати.

Раніше судимий за майнові злочини 50-річний житель Вараша вчора, 28 травня, відкрито заволодів грошима та відеотехнікою сусіда.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що обоє чоловіків уночі розпивали алкогольні напої у квартирі 61-річного чоловіка. Господар чотири місяці тому отримав побутову травму, через що наразі обмежений у пересуванні. Скориставшись таким станом сусіда, який не міг зарадити протиправним діям, 50-річний зловмисник викрав із кишені куртки 2 500 гривень і DVD-плеєр та тюнер із кімнати. Техніку на ранок встиг продати знайомому, в якого поліцейські і виявили награбоване, а виручені за це кошти як і викрадені — встиг потратити.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За скоєний грабіж йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області