На Костопільщині велосипедист загинув під колесами автівки

Водій автомобіля «Mercedes-Benz E 290 Turbo-D» збив насмерть 57-річного місцевого жителя, який їхав на велосипеді. Пізніше з'ясувалося, що керманич перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. 

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася четвертого червня о 17:25 на вулиці Степанській районного центру.

null

Поліцейські на місці події попередньо встановили, що водій автомобіля «Mercedes-Benz E 290 Turbo-D» допустив наїзд на 57-річного місцевого жителя, який їхав на велосипеді. Від отриманих травм чоловік загинув на місці автопригоди.

Керманич автомобіля із місця події втік. Втім, через деякий час на одній із вулиць Костополя працівники сектору реагування зупинили схожу за описом та описом іномарку, за кермом якої перебувала жителька села Корчів’я. Однак під час спілкування жінка сильно нервувала, підозріло себе поводила, а потім все ж зізналась, що на момент ДТП за кермом авто перебував її 34-річний чоловік. З’ясувалося, що одразу після наїзду вона відвезла його додому, а сама поверталася на місце події, коли її зупинили поліцейські.

Правоохоронці доставили 34-річного жителя села Корчів’я до відділу поліції. За зовнішніми ознаками він перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Після медичного освідування вирішуватиметься питання про затримання зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На місці події працює слідчо-оперативна група Костопільського відділу поліції, слідчий слідчого управління. Працівники сектору реагування патрульної поліції регулюють дорожній рух.

null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області