У Рівненській області видворили за межі України двох громадян сусідньої держави

16.06.2020 10:42   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Правоохоронці проаналізували наявну інформацію та встановили, що іноземці є небезпечними та можуть вчиняти правопорушення на території області.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми Рівненської області спільно з працівниками Управління Державної міграційної служби в Рівненській області видворили за межі України двох громадян сусідньої держави. 

39-річний чоловік 4 роки і шість місяців відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок із проникненням у приміщення, а 34-річний — за побиття дружини.

Крім того, як з’ясували оперативники, старший притягався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство та розбій, вчинені на території своєї держави.

Тому у зв'язку із закінченням терміну відбування покарання іноземцями, оперативники спільно з працівниками УДМС в Рівненській області ознайомили чоловіків із постановами про примусове їх повернення з території України з подальшою забороною в'їзду в Україну терміном на три роки.

Поліцейські доставили чоловіків до кордону та передали представникам державної прикордонної служби України для повернення іноземців на територію їх держави.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews