Рівнянин напідпитку бігав з двома гранатами (ФОТО)

17.06.2020 11:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У Рівному правоохоронці затримали чоловіка з гранатами. Подія трапилась на вулиці Відінській 16 червня близько 21:20.

Увагу поліцейських привернули двоє чоловіків. Один із них, біг за іншим, та показував правоохоронцям, що той, нібито, має при собі гранати. Втікач у цей час забіг у під'їзд багатоповерхівки. Саме там його і затримали поліцейські тактико-оперативного реагування патрульної поліції. При собі невідомий мав сумку, у якій поліцейські помітили предмети, схожі на гранати. Відтак, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, спеціалістів-вибухотехніків та рятувальників.

Під час огляду сумки, правоохоронці виявили дві гранати РГД-5 із запалами. Вибухотехніки боєприпаси привели у безпечний стан, а криміналісти вилучили.

Зловмисником виявився 49-річний житель Рівного, який був напідпитку.
Наразі за його місцем проживання працівники Рівненського відділу поліції проводять невідкладний обшук.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження із бойовими припасами). Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках крримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews