На Рівненщині розшукують зниклого безвісти жителя села Бармаки

Чоловіка 1940 року народження розшукує поліція, оскільки той не прийшов на судове засідання.

Повідомлення про безвісти зниклого 79-річного жителя села Бармаки надійшло до поліції 15 червня. Чоловік не з’явився на чергове судове засідання. Адвокат спочатку намагався самотужки встановити місце знаходження клієнта, але телефон його залишався вимкненим.

Кирильчук Ігнатій Павлович, 05.07.1940 р.н., житель с. Бармаки. 

Прикмети: на вигляд 80-85 років, зріст близько 170 см худорлявої тілобудови, має коротке сиве волосся.

Востаннє чоловіка бачили орієнтовно 22 травня на території гаражного кооперативу «Джерело», що на вулиці Хутірській в обласному центрі. Пенсіонер є співвласником кооперативу і наразі тривають судові процеси із іншим власником щодо майнових прав. Тож з метою охорони своєї частки пенсіонер останнім часом проживав у підсобному приміщенні кооперативу.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо безвісти зниклого 79-річного жителя Рівненського району, прохання негайно повідомити до поліції за номером телефону: 067-495-29-59 або на спецлінію 102, а також за адресою м. Рівне вул. Петра Могили, 41. 

Конфіденційність гарантовано!

null

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області