Три ДТП за участі мотоциклістів сталися на Рівненщині за добу (ФОТО)

06.07.2020 23:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

На Рівненщині зафіксовано три ДТП за участі мотоциклістів.

Дві автопригоди сталися вчора, п’ятого липня, після 22-ї години у Володимирецькому районі, ще одна — у Корці.

Поліцейські Володимирецького відділення, які виїхали на повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Довговоля, встановили, що 32-річний водій автомобіля «Mazda», місцевий житель, під час здійснення маневру розвороту не надав переваги в русі та допустив зіткнення із мотоциклом «Lifan» під керуванням 17-річного односельця. Унаслідок ДТП мотоцикліста, який не мав посвідчення водія та відповідно права керувати транспортним засобом, госпіталізували із травмами різного ступеня у реанімаційне відділення. 16-річного пасажира після надання меддопомоги відпустили.

А між селами Кідри та Дубівка 24-річний водій мотоцикла «Jianshe», який до того ж незареєстрований у встановленому законодавством порядку, на автодорозі не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та в’їхав у чагарники. Потерпілого доставили у реанімаційне відділення районної лікарні.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування. Пасажир та водії двоколісних транспортних засобів були без мотошоломів. У обох кермувальників відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Також близько  о пів на першу ночі попередньо допустив самопадіння із мотоцикла на вулиці Поштова у Корці і 22-річний місцевий житель, який нині перебуває у лікарні. Слідчі місцевого відділу поліції встановлюють усі обставини цієї автопригоди.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews