«Гучно дають обіцянки»: у Чорткові передумали будувати меморіал воїнам УГА?

09.07.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Чорткові замість будівництва меморіалу «Воїнам Галицької Армії», на який з бюджету трьох областей виділено 7 000 000 грн, вже рік не проводить жодних робіт. Натомість, котлован починають поступово засипати. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук ГО «Альтернатива-Чортків».

Як зазначають люди, на польському військовому цвинтарі проводять реставраційні роботи, а котлован, який вирили того літа, досі так і стоїть.

«Наша влада звикла гучно давати обіцянки, привселюдно та з пафосом підписувати меморандуми, проте, як діло йде до реальних справ – результат роботи "на лице"! Хочеться запитати Голову нашого міста, на території якого мало б вестися будівництво меморіалу і замовником проєкту якого є Чортківська міська рада, хто дав вказівку засипати котлован землею і чому вже рік не ведуться будівельні роботи?», – йдеться у повідомленні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews